Škoda Fabia Facelift - testovacie jazdy

V rámci môjho pôsobenia v agentúre digitask som od klienta Škoda dostal ambiciózne zadanie pre našu prvú spoločnú kampaň.

Model Škoda Fabia prešiel faceliftom, ktorý bolo potrebné odkomunikovať.

Hlavným cieľom boli testovacie jazdy, ktoré chcel klient z performance kampane získať. Rozpočet bol ale omnoho nižší v porovnaní s poslednou kampaňou na model Fabia, ktorú klient riešil.

Ako sme k tomu pristúpili?

Rozhodovací proces pri kúpe auta trvá u užívateľa týždne, niekedy mesiace.
Užívateľ potrebuje poznať podrobné informácie o automobile na to, aby učinil rozhodnutie.

rozhodovaniepng

Rozhodli sme sa previesť užívateľa celým týmto obdobím.

V úvode sme budovali povedomie prostredníctvom videí, čo nám prinieslo publiká, ktoré sme mohli opätovne oslovovať cez Remarketing.

Užívateľov sme následne pomocou bannerov vracali na web, kde mohli nájsť ďalšie užitočné informácie, ktoré im mohli pomôcť v rozhodovacom procese.

Web bol rozdelený na ženskú a mužskú verziu, čomu bola prispôsobená aj stratégia online kampane. Mužská verzia bola ladená viac technicky, ženská zasa emočne a lifestylovo.

webypng

V záverečnej fáze kampane sme užívateľov volali na testovaciu jazdu prostredníctvom online kontaktného formulára. Kontaktné údaje so záujemcami o testovaciu jazdu v konkrétnom showroome sa automaticky v reálnom čase odosielali klientovi, ktorý mohol leady spracovať a kontaktovať.

Čas medzi odovzdaním kontaktu a testovacou jazdou sme vypĺňali ďalšou komunikáciou o benefitoch automobilu.

A výsledok?

Podarilo sa nám získať stovky relevantných záujemcov o testovaciu jazdu.
V porovnaní s prechádzajúcou kampaňou automobilky Škoda mala naša prvá spoločná performance kampaň 30-násobne viac relevantných leadov.

Viac informácií nájdete vo videu: